Hoofdinhoud

Tijdens de Online Collecte 10-daagse van ParkinsonNL (7 t/m 16 oktober) hebben 127 collectanten zich vol ingezet en samen het geweldige bedrag van €108.185 opgehaald! Een enorme dank aan alle collectanten en donateurs, want alleen samen kunnen we parkinson stoppen.

Met het opgehaalde bedrag zal ParkinsonNL onderzoek financieren naar de invloed van een vervuilde leefomgeving (zoals pesticiden) op de ontwikkeling van parkinson. We verwachten begin januari meer duidelijkheid te kunnen geven aan welk onderzoek het geld wordt toegekend.

Volg ons op social media om niks te missen over de laatste ontwikkelingen en onderzoeken.

Online Collecte 10-daagse video

ParkinsonNL
Verlegt grenzen in het leven van mensen met parkinson. Onze focus ligt op het afremmen, genezen en liefst voorkomen van de ziekte. Tot die tijd zorgen we ervoor dat mensen met parkinson en hun omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Doordachte fondsenwerving legt daarbij de basis om doelgericht te investeren in onderzoek, innovaties en voorlichting. ParkinsonNL heeft een CBF-erkenning en een ANBI-status en maakt onderdeel uit van de Parkinsonalliantie Nederland, een samenwerking van organisaties in Nederland die zich bezighouden met parkinson. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste kennis en inzichten. En besteden we onze tijd en geld aan de juiste doelen en onderwerpen. Door samen te werken, bereiken we meer in minder tijd.